1991-ben alakult korábbi kisiparból, az Euroland Bt., majd feltőkésítést követően az Euroland Kft. Az első idők a reluxa és redőny gyártásról szóltak. 

img_0963.JPG

Reluxáink eleinte lakkozott és eloxált alumíniumból készültek, de az 1995-ös évtől már faerezetű és perforált reluxákkal  is dicsekedhettünk. A korán bevezetett reluxa akciók jó hatással voltak a reluxák eladására. 

Az árnyékolástechnika fejlődésével Magyarországon és Európában elérhetővé vált a fareluxa. A fareluxák gyártásával úttörő munkát végeztünk a magyarországi árnyékolók területén. 

 

 

    img_0005_x.jpg

 A redőnyök gyártása az Euroland Kft indulásával datálódott.

A klasszikus minitokos beépített tokos és ráépíthető tokos redőnyeink mellett kifejlesztettük a vakolható tokos redőny, majd alumínium redőnyöket, melyeket a kilencvenes évek közepétől a motoros alumínium redőnyök váltak az építkezők és lakásfelújítók körében a legnépszerűbb árnyékolókká. Az árnyékolástechnika fejlődése révén jött lére az Euroland Kft új weboldala, az aluminium-redony.eu oldal.

 

A hazai és szűkebb értelemben a közép-európai kötélgyártás szíve itt dobog. Mióta a Szalag és Zsinórgyárt 2008-ban felszámolták, pár cég maradt csak a pályán. A kötél és zsinór-gyártó gépek is e pár céghez kerültek. Nem egy esetben a gépeket úgy vettük meg, hogy még az utoljára készült kötél vagy zsinór is be volt fűzve a gépbe.

Az egyik legnagyobb, szám szerint 60 babás gép az Euroland Kft. birtokába került.

A kötélről még sok érdekes információt talál a www.kotel.lap.hu oldalon is.

047_60-babas fonatolo-x.jpg

Címkék: kötél zsinór MAgyarország legnagyobb (60 babás) fonatológépe az Euroland Kft.-nél

A bejegyzés trackback címe:

https://euroland.blog.hu/api/trackback/id/tr885850102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása