Sportháló, védőháló

 2016.11.06. 11:42

Az Euroland Kft. sportháló és védőháló gyártmányai.

A korábbi mászóháló gyártást kibővítette a cég a sportháló és védőháló gyártással. A méretek a szabványos verseny futball háló (7,33x244) -tól az ifjúsági focikapu háló (500x200) és kézilabda háló (300x200) méretektől egészen a jéghoki hálóig bármit elkészítünk. A hálók kézi és gépi csomózással 3mm és 6 mm közötti vastagságban a 3x3 cm-től a 15x15 lyukbőséggel rendelhetőek. A szokásos színe: fehér, fekete, zöld, narancs, piros, kék , sárga. Természetesen egyedi színt is elvállalunk. Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy nem kell külön zsinórt rendelnünk, azt magunk gyártjuk.

Kérjen ajánlatot ,az Euroland oldalán, vagy az info@euroland.hu címen mailban, vagy a frissen indított  http://sporthalo.eu/ weboldalunkon.  Telefonos elérhetőség: 30-99 35 444

Ha sporthálót, focihálót keres, feltétlen látogassa meg a fenti oldalakat.

Az oldalon részletes információkat talál az hálók méretéről, anyagairól, a felhasználás módjáról.

 kapuhalo-focihalo-500x500.jpgkosar_cr.jpg

1991-ben alakult korábbi kisiparból, az Euroland Bt., majd feltőkésítést követően az Euroland Kft. Az első idők a reluxa és redőny gyártásról szóltak. 

img_0963.JPG

Reluxáink eleinte lakkozott és eloxált alumíniumból készültek, de az 1995-ös évtől már faerezetű és perforált reluxákkal  is dicsekedhettünk. A korán bevezetett reluxa akciók jó hatással voltak a reluxák eladására. 

Az árnyékolástechnika fejlődésével Magyarországon és Európában elérhetővé vált a fareluxa. A fareluxák gyártásával úttörő munkát végeztünk a magyarországi árnyékolók területén. 

 

 

    img_0005_x.jpg

 A redőnyök gyártása az Euroland Kft indulásával datálódott.

A klasszikus minitokos beépített tokos és ráépíthető tokos redőnyeink mellett kifejlesztettük a vakolható tokos redőny, majd alumínium redőnyöket, melyeket a kilencvenes évek közepétől a motoros alumínium redőnyök váltak az építkezők és lakásfelújítók körében a legnépszerűbb árnyékolókká. Az árnyékolástechnika fejlődése révén jött lére az Euroland Kft új weboldala, az aluminium-redony.eu oldal.

 

A hazai és szűkebb értelemben a közép-európai kötélgyártás szíve itt dobog. Mióta a Szalag és Zsinórgyárt 2008-ban felszámolták, pár cég maradt csak a pályán. A kötél és zsinór-gyártó gépek is e pár céghez kerültek. Nem egy esetben a gépeket úgy vettük meg, hogy még az utoljára készült kötél vagy zsinór is be volt fűzve a gépbe.

Az egyik legnagyobb, szám szerint 60 babás gép az Euroland Kft. birtokába került.

A kötélről még sok érdekes információt talál a www.kotel.lap.hu oldalon is.

047_60-babas fonatolo-x.jpg

Címkék: kötél zsinór MAgyarország legnagyobb (60 babás) fonatológépe az Euroland Kft.-nél

Új szalagfüggöny szakoldal

 2010.10.08. 08:16

Elindult szalagfuggony.net címen új, szalagfüggönyökkel foglalkozó oldalunk.
Elérhető a következő címen:
www.szalagfuggony.net

Címkék: aloldal szalagfüggöny

OKJ-s árnyékolástechnikai szerelő tanfolyam indul. Jelentkezni 30/99-35-444 telefonszámok, illetve http://www.euroland.hu oldalon lehet.

Címkék: tanfolyam okj szerelő árnyékolástechnika

EuroLand már a blog.hu-n is!

 2010.07.24. 22:19

Örömmel tudatjuk valamennyi érdeklődővel, hogy az EuroLand Kft. már a blog.hu-n is jelen van. A jövőben itt is várhatóak a különböző bejegyzések, újdonságok, érdekességek, aktuális akciók.

Üdvözlettel:
EuroLand csapata

http://www.euroland.hu

Címkék: redőny árnyékolástechnika reluxa szalagfüggöny árnyékoló euroland